Nakup izdelka preko spleta


Splo??no: Poslujemo po kodeksu ravnanja skladno z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter direktivo 2000/31/ES Evropskega parlamenta in Sveta z dne 8. junija 2000. Poštno poslovanje (sklepanje pogodb) je možno le v slovenskem jeziku.

Predstavitev izdelkov ali storitev: Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljen z osnovnimi in dodatnimi podatki: naziv izdelka, slika, kratek opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje, ...), cena ter možnost ocene izdelka. Želeni izdelek ali storitev lahko položite v nakupovalni voziček s preprostim klikom na gumb "V voziček".

Nakupovalna košarica: Nakupovalna košarica / voziček ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko vsak trenutek pregledate ter dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko tudi spremenite količino in jo uveljavite s pritiskom na gumb "Posodobi". Glede na spremenjeno količino se preračuna tudi celotna vrednost nakupa. Izdelke lahko kadarkoli odstranite tako, da želen izdelek označite z kljukico, ga odstranite in uveljavite spremembo s pritiskom na gumb "Posodobi".

Postopek nakupa: Ko ste z izbiro končali in želite izdelke v nakupovalnem vozičku kupiti, kliknite na gumb "Blagajna". V primeru, da kupujete prvič kliknite gumb "Nadaljuj" in se prijavite. V obrazec "Informacije o vašem računu" vnesite želene podatke. Polja označena z zvezdico so obvezna. Po vnosu podatkov kliknite na gumb "Nadaljuj in Blagajna". Na obrazcu "Informacije za dostavo" izberete način dostave: Osebni prevzem ali Hitra pošta. Po izbiri kliknete na "Nadaljuj". V obrazcu "Načini plačila" izberete način plačila in po želji napišete komentar. Za nadaljevanje je potrebno potrditi, da se strinjate z našimi splošnimi poslovnimi pogoji. Potrdite polje "Sprejemam splošne poslovne in dostavne pogoje" ter kliknite "Nadaljuj". V obrazcu "Pripravi naročilo" lahko še enkrat pregledate pravilnost podatkov; v primeru napake kliknite "Uredi". V zadnji fazi nakupa kliknete "Potrdi naročilo". Na koncu nakupa imate še možnost izpisa naročila.

Dostava: Vse izdelke na zalogi odpremimo v enem delovnem dnevu po prejemu vašega naročila! Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da  vpišete pod opombe na dnu naročila. Informacije so možne tudi po e-pošti: trgovina@svad.si
Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš elektronski naslov.

Stroški dostave: Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o., s katero imamo sklenjeno pogodbo. Blago se plača po povzetju. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na naročilu, ki vam ga bomo poslali na vaš e-naslov.

Informacija o cenah in DDV: Vse navedene cene za izdelke so v € in imajo že vključen 20 % DDV. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov: Podjetje Svad d.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vsi osebni podatki so namenjeni le našemu poslovanju in jih ne bomo posredovali tretjim osebam z izjemo zakonsko predpisanih primerov.

Odstop od naročila: Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh vrne blago ali pisno sporoči odstop od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini.  

Vračilo kupnine: Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila . V primeru zamude z vračilom kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Garancija: Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje Svad d.o.o., Pod jezom 59, 1000 Ljubljana. Garancijska doba je navedena za vsak izdelek posebej in je priložena izdelku.

Reklamacija/Vrnitev izdelka: V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovan izdelek v originalni embalaži lahko vrnete v roku 15 dni od nakupa na naš naslov. Vrnili vam bomo kupnino; v primeru zamenjave bomo mi pokril stroške pošiljanja novega izdelka, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju. To storite z originalnim računom, ki ga dobite skupaj z izdelkom.

Podatki na straneh: Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila: Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Hramba pogodb: Sklenjene pogodbe se hranijo v pisni in/ali elektronski obliki na sedežu podjetja Svad d.o.o. in so dostopne kupcem na sedežu podjetja med delovnim časom.

Varstvo potrošnikov: Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov.

Sedež podjetja:

Svad, d.o.o.
Pod jezom 59
1000 Ljubljana

T 01 422 81 92 
trgovina@svad.si

Transakcijski račun: SI56 1010 0005 5823 495
ID za DDV: SI73454184
Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 1/18072/00
Znesek osnovnega kapitala 2.128.000,00 Sit (8.879,99 Eur)

Vodja spletne poslovalnice: Aleksander Dolinar, direktor, e-naslov: vodja-trgovine@svad.si


Nazaj
V vašem vozičku ni nobenih izdelkov.
 
Elektronski naslov:
Geslo:
Ste pozabili geslo?
 

ROG Maraton

70,00 €
 
Elektronski naslov:
 
NOSILEC MENJALNIKA 256
..
0 od 5. zvezd!
 
 
ARR